Retur af tørklæderne

okay, der gik og podet eBay med alle disse tørklæder? Det kommer ikke til at arbejde, du ved – især hvis du fortsætter med at ikke notere dem i min størrelse. Denne ene er $ 4,75, og B39. Jeg er alt for doven til at klassificere fra den størrelse. Du bliver nødt til at gøre det bedre end det!

Er det ikke sødt, selvom? Jeg synes, det er en perfekt sommerkontor kjole. Måske i Voile, måske i en let silke. bedårende i fløde og hvide seersucker; kommandoer i sort lommetørklæde linned. Jeg ville lave A-line nederdel versionen (og slippe af med den forreste søm), tilføje lommer og boom! Jeg vedder på, at jeg kunne lave tre eller fire af disse i kort rækkefølge og bære dem, indtil de faldt fra hinanden.

Sælgeren gør hvad jeg ønsker hvert mønster sælger ville gøre: hun scanner ryggen, så du kan se mønsterstykkerne og stoffets krav. Himmel.

Hun har også dette opført:

Lidt mere avanceret (og stadig B39). Jeg kan også lide denne, selvom jeg er temmelig sikker på, at den ene i den slanke nederdel er faktisk en android. Ikke at der er noget galt med det.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer
Alvorligt, jeg drejer markedet på shirtdressesapril 8, 2008
Oooooh.october 19, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Og sko.Og sko.

Jeg forstår, at jeg håndterede for at tale om dette (med fremragende længde) før – det problem, jeg har haft med Duro-kjole form, er, at det på en eller anden