Det er dengang igen

husker sidste år, når du rejste en enorm sum penge for Heifer International, og vi sendte får til et fællesskab i udlandet?

I år håber jeg, at du vil være med mig igen i at øge penge til en anden god sag … Homeless Women Veterans.

Om du støtter krigen i Irak eller ikke); om du tror, ​​at kvinder skal tjene i de væbnede styrker (jeg gør); Uanset om du tror på Santa (jeg er Santagnostic, faktisk) … Sandheden er, at mange kvinder veteraner, der har gjort betydelige ofre for vores land, ikke får en retfærdig ryste nu, hvor de er hjemme.

Kvinder veteraner synes at få den korte ende af den meget korte pind, at tilbagevendende soldater bliver bedt om at holde. (For eksempel af de ca. 1.400 VA hospitaler og klinikker, i øjeblikket kun 27 huse indbetalt PTSD-programmer, og af disse, kun 2 betjener kvinder udelukkende. Næsten en ud af tre veteraner vender tilbage fra Afghanistan og Irak konfronterer mentale sundhedsproblemer. Du gør matematikken .) Ca. 4% af de hjemløse veteraner i VA-programmer er kvinder – og der fordobles til 8% i fællesskabsbaserede (ikke-VA) -programmer. Kvinder har særlige sundhedsbehov; Mange har afhængige børn.

Med kvinder udgør 14% af landets kampstyrker i Irak og Afghanistan, er antallet af hjemløse kvinder stigende hver dag. Ved at donere til den nationale koalition for hjemløse veteraner kan vi hjælpe med at udvikle programmer til at støtte kvinder dyr, da de vender hjem.

Så i år håber jeg, at vi kan hæve $ 1500 for hjemløse kvinder veteraner, inden dec 24. (Det kan ikke lyde som meget, men hver lille smule hjælper.)

Den dag vi ramte målet, sender jeg en ny fuld længde “hemmelige liv af kjoler”, og for hver dag mellem REACH-måldagen og den 24. december, sender jeg en hemmelig liv drabbel, ligesom sidst år.

For at donere, skal du bare klikke på widgety thingy nedenfor. Det drives alt ved at ændre nutiden; Jeg vil ikke se, hvem der donerede eller hvor meget. (Kun kreditkort, hvis du vil betale med PayPal, email mig, og vi vil arbejde noget ud.)

http://www.changingthepresent.org/flash/banners/drives/horizontal_banner.swf?env=Produktion&drive_id=821.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Okay, her er cards.june 27, 2006
Jeg savnede blogging mod sexisme! 9. marts 2007
Nogle almindeligt holdede misforståelser om en kjole en DagePtember 21, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts