Typografienyheder: Konkurrencer og festivaler

Typografienyheder
Der var en tid, hvor vi besatte af typografiske designs. Det har ikke ændret sig meget, men vi valgte at skåne dig et stykke tid og diversificere. Nu har vi et par meget gode grunde til at tale om typografi igen.
Denne niche har udviklet sig meget i de senere år. Konferencer, konkurrencer eller workshops er således et naturligt resultat af det. Derfor er her to sådanne begivenheder til din overvejelse.
Itype er en årlig begivenhed, der sætter Typography Center -scenen gennem seminarer og workshops. De er ideelle til studerende, fagfolk og amatører af type produktion. Begivenheden omfatter historie, kalligrafi, teknologi, matematik, programmering og tegning og kunst.
Den internationale samling finder sted mellem 9 og 11. juni i Tyrkiet, Istanbul. Årets tema er “variation”, der sigter mod at analysere samspillet mellem praksis og teori gennem typografiens historie. Der er 16 seminarer og 3 workshops at deltage i.

Det andet stykke nyheder betragter Typomania Video Contest 2017 inden for Moskva International Typography Festival Typomania. Dette er en international festival, der kalder alle typografiske designere til at indsende deres videomateriale, som enkeltpersoner eller som grupper, uden nogen aldersbegrænsning. Der er kategorier såsom filmtitler, kartografi, animeret plakat og mere. Mange bemærkelsesværdige, fristen er 1. maj 2017, mens materialet vil blive bedømt på baggrund af historielinjen, opmærksomheden på font og kvaliteten af ​​ydeevnen.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts