Hvordan man låser op for hemmelighederne i mænds stil

6 taster til dressing (og føler) bedre
Vi har alle vores egne grunde til at tage beslutningen – for at gøre engagementet – at klæde sig bedre og sætte lidt tid og kræfter i vores udseende og hvordan vi præsenterer os for verden. For nogle af os er det et middel til selvrespekt. Og på den anden side kan det være en måde, du viser respekt for menneskene omkring dig.

Det kan have en sentimental værdi, ligesom måske din far og din bedstefar klædte sig godt, og du vil fortsætte denne arv. Måske gør du det for selvtillid. Måske gør du det for at vise folk, at du er den type person, der er interesseret i at gøre det absolut bedste, de muligvis kan.

Uanset hvad din grund er, vil disse næste seks principper sikre, at du altid træffer de mest informerede beslutninger, mens du bygger og udvikler din garderobe.

x

10 Instant & Easy Men’s Style -opgraderinger

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 10 sekunder

Næste op
Den ultimative begynders kapselgarderobe
09:22

Direkte
00:00
05:10
05:10

BUTIKKEN

Gennemse vores samling af brugerdefineret herretøj og tilbehør

UDFORSKE

1. Alsidighed

Alsidighed betyder at være i stand til at gøre mere med mindre. At have et skab fuld af tøj betyder ikke, at du har flere muligheder – det betyder sandsynligvis bare, at du har meget tøj, som du ikke bærer. Og jeg vedder på, om det er dig, at når du går klædt om morgenen eller vælger et tøj til hvad du end gør, eller hvor du end skal, at du typisk føler dig overvældet, og at du sandsynligvis har sagt på et tidspunkt, “Jeg har ikke noget at tage på.” Og det starter denne onde cyklus med at samle mere og ikke gøre nok med den.

Så inden du køber noget, skal du stille dig selv spørgsmålet: Hvor mange forskellige måder kan jeg bære dette på? Og hvis svaret er mindre end tre – eller mere, måske? Mindre end fem? – Overvej alvorligt, om du faktisk skulle købe det stykke.

2. Tidløshed

Der er en grund til, at vi kalder visse stykker klassiske. En Navy -dragt? Klassisk. Midt-grå flanelldragt? Klassisk. Dette er klassikere, fordi de altid ser godt ud, og de går aldrig ud af stil. At prøve at holde trit med tendenser er udmattende, dræning på tegnebogen, og jeg vil endda sige, at det efterlader dig mindre opfyldt på lang sigt end at klæde dig på en mere klassisk og tidløs måde. Det føles godt, når jeg ser i mit skab og ser på en dragt eller noget og siger, det har jeg haft i syv år, og jeg kunne stadig bære det, stadig ser godt ud i dag, ser stadig relevant ud og som om det hører hjemme.

3. Kvalitet

Jeg er en fast tro på, at du får det, du betaler for. Min far lærte mig det, og jeg tror virkelig, at han havde ret. Dette har spillet mange, mange gange i mit liv personligt, da jeg forsøgte at beslutte mellem en højere pris og noget billigere og billigere med hensyn til kvalitet.

Hver eneste gang jeg gik efter sidstnævnte – den billigere ting – beklagede jeg det med det samme. Nogle gange kunne jeg returnere det, nogle gange var jeg nødt til at leve – og lære af – konsekvenserne. Så jeg er altid villig til at bruge lidt mere på noget, der er godt lavet, og som jeg ved, vil vare. Overvej det en sund investering.

4. Overkommelige priser

At være en stickler for kvalitet betyder ikke altid at skulle lægge en masse kontanter. Der er altid flere niveauer med muligheder og prispoint for specifikke produkter, og jeg opfordrer dig til altid at købe det absolut bedste, du har råd til, og det giver mening for dit budget.

Hvis penge ikke er noget objekt, og du vil bestille en hel skræddersy Buck, hvilket er det, vi alle leder efter.

Og en anden ting, som jeg vil tilføje, er, at hvis det ser billigt ud, er det sandsynligvis.

5. Fit

Hvis vi taler om herretøj her – hvilket, sidste gang jeg kontrollerede, var vi – FIT er et af de vigtigste elementer. Det er også, at fyre typisk får forkert. Iført en dragtcoat, der er to størrelser for store, eller måske bliver dine jeans fald flosset, fordi den er for lang og bliver fanget under din hæl. Vi har alle sandsynligvis været der på et tidspunkt.

Det, du har brug for at forstå, er fit, tager tid. At købe racket – medmindre du er velsignet med en prøvestørrelsesmodel -krop – vil aldrig være perfekt. Det kan få dig i ballparken, men husk, at en størrelse ikke passer til alle.

Og en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at løse dette, er at finde en god skrædder og udvikle et forhold til ham eller hende. At få korrekt pasform tager tid, så vær tålmodig, når du overvejer dette aspekt af herretøj.

6. Tillid

Hvis du ikke tror på, hvad du har på dig, hvis du ikke har det godt med at bære det, vil folk være i stand til at fortælle. Nu er den anden side til det, at klædning godt, klædning tidløs, iført den bedste kvalitet, som du har råd til, og stykker, der passer dig – se jeg fortalte dig, at alt slags arbejdede sammen her – alt det, der kan få dig til at få mere selvtillid .

Jeg hanAR dette igen og igen og igen fra fyre, der har forpligtet sig til at klæde sig bedre, at de bare føler sig så meget mere selvsikker og har mere selvrespekt. Og mange mennesker siger, at tillid er den mest stilfulde ting, en fyr kan have i sin garderobe.

Tak som altid for at have læst.

Stilfuldt din,

Brian Sacawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts