De bedste vaskbare bukser til arbejde outfits

sikker på, vi ved alle, hvilke garderobe essentielle for arbejde professionelle kvinder er beregnet til at have i deres skabe, men hvis du får en for første gang eller udskifter en, du har båret I jorden kan det være en smerte at finde nøjagtigt den ideelle inkarnation i butikkerne. I “The Hunt” søger vi på butikkerne efter en grundlæggende vare, som enhver kvinde skal have.
Vi har ikke lavet en sammenhæng med vaskbare bukser til arbejde på et stykke tid – så jeg troede, vi ville tage et kig! (Hvis det er vigtigt for dig at have maskinvaskbar garderobe, så tjek vores vaskbare onsdag-funktion over på Corporettemoms eller vores roundup af de bedste mærker af vaskbart arbejdstøj.)
Læsere, hvilke er dine foretrukne vaskbare bukser til arbejde outfits – og har du nogen ideer eller tricks til at passe dem?
TLDR: Her er vores favoritter …
Nogle af vores foretrukne vaskbare bukser til arbejde outfits: en / to / tre / fire / fem

{Relateret: De bedste kjolebukser til kvinder}
Dette indlæg består af tilknyttede links og Corporette® kan tjene provision til køb foretaget gennem links i dette indlæg. For meget flere detaljer se her. Mange tak for din støtte!
Sådan vaskes dine vaskbare bukser
Som vi har diskuteret før, er dette mine bedste ideer til, hvordan du vasker dine vaskbare bukser:
Se efter strækning, hvis du handler online. Hvis du vil indsnævre din søgning til bukser, der kan vaskes, skal du kigge efter dem med strækning i dem – de er næsten altid vaskbare. (Men mange online -beskrivelser fortæller dig, hvad den anbefalede pleje er.)
Få dem skræddersyet først, når du først har vasket dem. Efter den første vask kan der være lidt krympning – vent med at få dem hæmmet indtil da. (Men bemærk, at der er masser af mærker, der tilbyder Ghanas fodboldlandshold Trøje kortere inseams til “almindelige” bukser, så du har muligvis ikke brug for dem hæmmet.)
Vask dem i koldt vand derhjemme – og læg dem ikke i tørretumbleren. I det mindste ikke så længe. Jeg kan normalt lide at lægge mine bukser i tørretumbleren i cirka 15 minutter – det får rynkerne ud, og bare lidt tid med tørretumbleren gør dem blødere. Jeg vasker altid mine bukser på kulde, og jeg bruger normalt Woolite og den delikate cyklus til mine bukser.
Hæng dem på hovedet for at tørre. Vægten af ​​linningen vil trække bukserne stramt og med succes udjævne dem. (Jeg stryger næsten aldrig ‘em!) Når du sætter dem på bøjlen, skal du gøre dit bedste for at holde krøllen, som bukserne kom med – hvis der ikke var nogen krølle, skal du bare sætte insømmene pænt sammen.
“Tørrens” på etiketten indikerer normalt, at du kan vaske dem (men fortsætte med din egen risiko). Den store ting at vide her er, at “kun tørrens” betyder, godt, kun tørrens. Hvis det bare siger “tørrens”, kan du normalt enten tørre dem eller vaske dem. Din kilometertal kan variere her, men: Medmindre jeg virkelig elskede buksparet, ville jeg også give “tørrene” bukser en hvirvel i skiven – især hvis bukserne udelukkende består af naturlige fibre (en af ​​fordelene til uforede bukser). Det kan være nødvendigt at lave en spot -test først.

Læsere, hvilke er dine foretrukne vaskbare bukser til arbejde outfits – og har du nogen ideer eller tricks til at passe dem?
{Relateret: vaskbare dragter til kvinder}
Dette indlæg består af tilknyttede links og Corporette® kan tjene provision til køb foretaget gennem links i dette indlæg. For meget flere detaljer se her. Mange tak for din støtte!
De bedste vaskbare bukser til arbejde
Vores generelle Hall of Famers visualiseres nedenfor:
Nogle af vores foretrukne vaskbare bukser til arbejde outfits: en / to / tre / fire / fem

Hall of Famers: Nic & Zoe, Old Navy, J.Crew, Mm.Lafleur, Eileen Fisher og Betabrand
Vaskbare bukser i plusstørrelser: Nic & Zoe, Eloquii (12-28), Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, af Mercer (op til 20W), Lands ‘End og Betabrand,
Vaskbare bukser i petite/korte størrelser: Nic & Zoe, J.Crew, Ann Taylor, Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End, Krazy Larry og Betabrand,
Vaskbare bukser i lange/høje størrelser: J.Crew, Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End og Betabrand
Vaskbare bukser i forskellige neutrale: J.Crew, Mm.Lafleur, Liverpool og Betabrand
Vaskbare bukser i sjove farver og tryk: Krazy Larry, Eloquii (12-28), Old Navy, af Mercer (nogle få), Hobbs, Betabrand og Boden
Vaskbare dragtbukser med matchende blazere: Ann Taylor, Hobbs og Lands ‘End (vaskbar uld!); Nogle bananrepubliks dragter er også vaskbare
Vaskbare pull-on bukser: Nic & Zoe, Krazy Larry, Mm.Lafleur, Eileen Fisher og Betabrand

{Relateret: De bedste trækbukser til kontoret}
Et nærmere kig på bestemte par vaskbare bukser til arbejde

Betabrand-bukser har været i vores mest købte roundups i mange måneder-de kommer i regelmæssige, petite, høje og plus størrelser (inklusive plus size petites, hvilket kan være svært at finde!) For $ 68. De kommer i tre hovedstilarter -Bootcut, lige og tynd såvel som et par bredben og beskårne indstillinger. Og de kommer Atletico Mineiro Trøje i masser af neutrale såvel som sjove mættede farver.

Disse Eloquii-bukser findes i tre forskellige pasninger, der passer til din kropstype, fås kort, regelmæssige og lange inseams og kommer i 20+ farver og udskrifter i størrelser 12W-28W. Og … de kan vaskes! De er $ 79 fuld pris, men der er hyppigt salg for 20-40% rabat.

Hvis du jager efter andre vaskbare bukser i plus-størrelse, så tjek Nic & Zoe, Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, fra Mercer (op til 20W), Lands ‘End og Betabrand (op til 3x).

Vi er altid på jagt efter trækbukser i en lang række størrelser, farver og tryk, så vi blev psyket for at finde Krazy Larry-bukser. De kommer virkelig i masser af farver og tryk, med to inseams (28 og 30) og alt for $ 108-$ 134 (generelt). Her er Elizabeths anmeldelse, der sammenligner dem med Nic & Zoe.

Jagt efter meget mere vaskbare bukser i sjove farver og tryk? Tjek også Old Navy, Boden, Hobbs, Eloquii (12-28), af Mercer (nogle få) og Betabrand.

J.Crew Pants: De er en klassiker af en grund! Bukser i deres fire-sæsonstrækkestof kan vaskes, og de kommer i regelmæssige, petite, plus og høje størrelser-Huzzah!

Hvis du jager efter andre vaskbare bukser i høje størrelser, kan du tjekke Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End og Betabrand.

Læsere elsker Nic & Zoe-bukser-de er ved at trække bukser, så de er ekstra behagelige. De er tilgængelige i regelmæssige, petite og plus størrelser på Nordstrom og en masse andre købmænd for $ 76-$ 128.

Foster Pant er en anden læserfavorit-den kommer i otte neutrale farver i størrelser 0p-18. (De plejede AS Roma Trøje at have plusstørrelser, men har drastisk begrænset indstillingerne for nylig.) Bukserne er $ 245.

Kan du lide denne funktion? Tjek andre nylige rater!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts