3 fjollede grunde til, at sælgere ikke er specialdesign deres tøj engros

3 fjollede grunde til, at sælgere ikke kan specielt design deres tøj engros
27/09/2019, postet af Alanic Global
Medmindre du vil have, at dit tøj engros skal se uaktuelt ud og nøjagtigt som dine konkurrenter, er det vigtigt, at du tilpasser det. Men så gør størstedelen af ​​sælgere ikke det. De køber deres bulk som den er. Og deres grunde er ganske fjollede:
1. Det tager tid
Ja, personalisering af FC Utrecht Trøje din bulk tager tid. Men det er ikke som om du selv fremstiller det. Selv de grundlæggende ændringer i farver og mønstre kan gøre den mest markante forskel. Og alligevel beslutter adskillige tøjsælgere Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje ikke at skåne så meget af tiden i denne afdeling.

2. Det er dyrt
Ikke nødvendigvis! Det er en grundlæggende misforståelse, at sælgere skal gennemgås. Hvis du arbejder med Say, en rigtig god sublimeret tøjproducent, opkræver de ikke nøjagtigt dig stort; ikke i det mindste med en stor margin.
3. De får ikke tilpasningsmulighed
Dette er en fjollet fejltagelse. Hvis din tøjproducent ikke tilbyder tilpasningsmulighed, burde du Villarreal CF Trøje blot finde en anden. Der er ingen grund til at holde sig til den samme partner, når det kommer til prisen for din virksomhedsindtægt.

Er du en af ​​disse detailhandlere?
Hvis du ikke designer dit eget tøj engros, begår du en stor fejltagelse. Det er måske ikke nødvendigvis tydeligt, men det skader din virksomhed. I køb for at sælge meget mere og overgå konkurrenterne, skal dit forslag være unikt.

Så personalisering er ikke nøjagtigt valgfri, men det er vigtigt for vækst.

Igen, tro ikke på “grunde” eller misforståelser. Talrige af dagens gode producenter tilbyder fleksible tilpasningsmuligheder. Find en sådan producent og gearing på sine tilbud. Personalisering af din bulk behøver ikke at tage timer fra din dag; Du får organiserede muligheder under bestillingsprocessen for nemt at foretage de ændringer, du leder efter. Desuden koster det ikke dig stort. Det marginale forøgelse af omkostningerne kan du nemt dække det i din prisfastsættelse.

Tags:
Design dit eget tøj
Design dit eget tøj USA
Design dit eget tøj engros
Sublimeret tøj

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts