Den klassiske cricket -tøjstil påvirker den almindelige globale modescene

Den klassiske cricket -tøjstil påvirker den almindelige globale modescene
02/08/2018, postet af Alanic Global
Cricket, et af de mest spillet og populære spil i dag, er ikke kun noget, vi husker for at være en top-notch sport, men også stilen på spillerne, der blev sportet fra tid til anden på banen, har altid påvirket Fashion Forward-publikummet. Tilbyder en række stilkvotienter siden umindelige tider, cricketlegenderne er ikke mindre end fashionistas, og de har ubevidst givet os masser af stilinspirationer hver dag.

De førende producenter af cricketbeklædning skaber tøj til spillerne, der tænker på komfort, og derfor er disse tøjhæfteklammer den perfekte fusion af stil og bekvemmelighed. Fra dem, der bæres på nettoøvelserne, opvarmningskampe eller de sidste turneringer, synes alt tøj at fremkalde unikke stildefinitioner og starte en ny tendens i modeverdenen.

De enkle, men alligevel klassiske og sportslige tøjstykker, har en tendens til at sætte nye regler for fashionistas, og dermed grækker de ansete cricket -tøjleverandører op i detailbutikker til årsagsudflugter og lejligheder.
Alt hvidt ensemble
Når det kommer til at inspirere mainstream -modeverdenen gennem cricketbeklædning, kan vi ikke benægte det faktum, at det at bære alt hvidt ensemble først begyndte gennem cricket. De smarte cricketspillere på Lord’s så kærlige i det hvide cricket tøj, og dette inspirerede derfor modedesignerne til at lægge stress på tendensen med at bære alt hvidt for at afspejle en cool, beroligende og dæmpet fad.

Trøjer
Ikke mere er trøjerne kun begrænset til legepladserne, snarere er de nu blevet tøjnøglen til de afslappede gadeudflugter. Mænd og kvinder viser støtte til deres Sydkoreas fodboldlandshold Trøje yndlingshold gennem de farverige trøjer, der bæres, og nogle gange bærer de også dem, der flaunt navnet og antallet af deres elskede spillere. Således kom tendensen med at bære cricket -trøjer fra selve spillet, og ikke kun, mens de så kampen, ses mænd og kvinder også endda feste iført disse livlige og smarte udseende trøjer for at afspejle en unik styling.
Dille af sublimering
Cricket -spillerne sport forskellige avatarer til ligakampene Qatars fodboldlandshold Trøje gennem de farverige sublimering tees og trøjer. Det sublimerede tøj giver inspiration til Fashion Forward -mængden til at bære en masse peppy farver og livlige design på deres persona til ethvert formål og lejlighed og være den ultimative trendsetter.
Mesh -tees og polo -skjorter
Mesh -tees, der bæres på øvelsessessioner, ses ofte, at de glider ind af piger og drenge, især på gymnastiksklasserne, med klar appel. Og Bayer 04 Leverkusen Trøje når det kommer til poloshirts, bærer cricket -spillerne de hvide poloshirts til testkampene, og de er igen tilbage i modescenen, der er inspireret af dette spil. På denne måde er tendensen med at bære de klassiske poloshirts, især de hvide og sorte, igen hoften og sker i dag. Bortset fra dem foretrækker singlets også meget af gymnastiksalen, efter at have set spillerne trænet i dem.
V-hals hvide trøjer
De hvide V-hals hvide sweatere, der blev introduceret af cricket-teamwear-leverandører, der markerer cricket-mode, har krydset barrierer for denne sport og nået ud til det globale modescenarie, da i vintermænd og kvinder bærer dem for at sports .

Tags:
Producenter af cricket tøj
Cricket tøjproducenter USA
Leverandører af cricket tøj
Leverandører af cricket teamwear

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts